תוספות
כרובית בטחינה ועגבניות זה פתיח מושלם ומשדרג לכל ארוחה: טעים, בריא ופשוט להכנה
כרוב צלוי עם טחינה זה פתיח, תוספת או מנה עיקרית מושלמת. כמו כרובית בטחינה רק על בסיס כרוב לבן
כרובית צלויה בטחינה זו קלאסיקה של כל הזמנים: מנה אהובה, טעימה ופשוטה להכנה שאפשר להגיש בארוחת שבת או לצד כל ארוחה אחרת.
חצילים מטוגנים עם טחינה פיקנטית זו מנת פתיחה מושלמת שמתאימה לארוחת שישי, אבל ללא ספק תשדרג גם כל ארוחה אחרת.
מסבחה מהירה עם ירקות שרופים זו ארוחת שטח אולטימטיבית שכיף ופשוט להכין בכל טיול או על האש, אבל גם בהחלט ניתן להכין בבית בתור ארוחה טעימה ובריאה
מי אמר שאוזני המן חייבים לאכול רק בפורים? רינת צדוק עם מתכון לאוזני המן מלוחות במילוי מנגולד וטחינה שיעשו לכם שמח בפה
תשכחו כל מה שידעתם על אוזני המן מתוקות, ותכירו את ההתמכרות הבאה שלכם - אוזני המן מלוחות במילוי טחינה וגרגירי חומוס
איך לא חשבו על זה קודם - ריזוטו עשיר עם טחינה שמעניקה לו מרקם קרמי במיוחד, בליווי גזרים צבעוניים צלויים ורוטב אסייתי מתקתק
מנה ראשונה מרעננת, שמאחדת את כוכבי החורף הישראלי - ירקות שורש פריכים ופירות הדר, שמוגשים על ברוסקטה פריכה עם קרם בצלים וטחינה
מתכון עונתי שמתאים לתקופה שלקראת פסח - העונה הקצרה של השום הירוק הנהדר. כאן בתבשיל של ראשי שום שלמים, רכים וטעימים, ברוטב עגבניות עם טחינה
מתכון קל להכנה, שיכול להיות ארוחה שלמה בימים חמים או תוספת מרעננת לארוחה אסייתית - סלט של אטריות שעועית, מלפפונים ועשבי תיבול, ברוטב חמוץ-מתוק עם טחינה גולמית
תוספת נהדרת, טעימה ובריאה לכל סוג של ארוחה - מתכון קל ומהיר של נועה לוי לפרחי ברוקולי מוזהבים עם לימון כבוש, שמגישים עם זילוף של טחינה ושקדים קצוצים
מנה ראשונה ים תיכונית, שעושה כבוד לחומרי גלם מקומיים - ברוסקטה פריכה עם תבשיל זיתים ירוקים וסלרי, מוגשת עם רוטב טחינה ושמן זית איכותי
לא רק בפסח - עכשיו כשיש פול קפוא ואפילו קלוף בכל סופרמרקט, הרבה יותר קל ליהנות מטעמו העדין כל השנה. נועה לוי מציעה מתכון לסלט פול ירוק, עשבי תיבול ורוטב טחינה
מנה ראשונה מרשימה שמכינים ברבע שעה - גבינת חלומי צלויה עם טחינה, דבש ענבים וזעתר טרי, מושלמת לאירוח או לארוחה חלבית
אמנם הטרטר מגיע אלינו מצרפת, אבל מי אמר שאי אפשר להכין טרטר ים תיכוני? מאיר קלדרון עם מתכון קיצי לטרטר בקר ובורגול ברוטב טחינה-יוגורט
שילוב של שני מתכונים אהובים במיוחד - בורקס פילו פריך שממלאים בכל המרכיבים הנהדרים של מנת סביח: חציל, בצל, עגבנייה וביצים, ומגישים עם רוטב טחינה. מתכון של מאיר קלדרון
מנה קלילה וקיצית שפותחת את התיאבון - טרטר דג נא עם חצילים קלויים, ירקות טריים ועשבי תיבול, ברוטב משגע של טחינה ועגבניות. מתכון של מאיר קלדרון
תוספת פריכה וטעימה לכל סוג של ארוחה - קבלו מתכון של לילך רווה לשעועית ירוקה מוקפצת עם טחינה בחריפות מעודנת
מנה ראשונה קלה להכנה שכולם אוהבים - מתכון לחציל בטחינה, הגרסה האסייתית. הסוד הוא ברוטב המתובל שמשדרג את המנה הקלאסית
דמפלינגס, דים סאם או הר גאו - לא משנה איך תקראו להם, כיסונים הם מהמאכלים הטעימים ביותר שהגיעו אלינו מהמזרח הרחוק. לילך רווה מגישה את הגרסה שלה עם רוטב טחינה חריף
מנה שמשלבת מגוון רחב של עלים וירקות ירוקים מתובלים בניחוח לימון ומוגשים עם רוטב טחינה. אפשר להגיש כמנה ראשונה או כתוספת. מתכון של גיל חן
מנה ראשונה חגיגית, שהיא שילוב לא צפוי של שלושה רכיבים נהדרים - אספרגוס צלוי, פרוסות אגס טריות ורוטב טחינה עדין
אחת המנות האהובות והקלות להכנה, מקבלת טוויסט לא צפוי עם טחינה בטעמי זעתר טרי ובצל חרוך, שזה עתה יצא מהתנור. התוצאה - מנה ראשונה מענגת שהיא טבעונית וצבעונית