מסבחה מהירה עם ירקות שרופים זו ארוחת שטח אולטימטיבית שכיף ופשוט להכין בכל טיול או על האש, אבל גם בהחלט ניתן להכין בבית בתור ארוחה טעימה ובריאה
מתכון: אודי ברקן; צילום – אלון מסיקה
בשיתוף פעולה עם למטייל.
1 בצל
1 עגבנייה
1 קישוא
400 גרם (1 קופסת שימורים) גרגירי חומוס מבושלים
שמן זית
מלח ים
1 פלפל ירוק חריף קצוץ דק
1 צרור קטן פטרוזיליה קצוצה
1 שן שום כתושה
1/2 כפית מלח ים
שמן זית
2/3 כוס טחינה אל ארז
2 כוסות מים
1/4 כוס מיץ לימון
2 שיני שום כתושות
כוסברה או פטרוזיליה קצוצה