טחינה ירוקה עם פסטו ועשבי תיבול

יש יותר מדרך קלה אחת לתבל את הטחינה שלכם - אנחנו הלכנו על פסטו פטרוזיליה וכוסברה שבנוסף לטעם מהמם משלב בתוכו גם כמה אלמנטים של בריאות

דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר
כמות סועדים כמות סועדים 2-3
סוג כשרות סוג כשרות פרווה

צילום: נמרוד סונדרס, מתכון וסטיילינג: אורלי פלאי-ברונשטיין

מרכיבים:

1/2 כוס טחינה קלאסית משומשום אתיופי אל ארז
1/4 כוס סודה או מים קרים
מלח לפי הטעם
1/3 צרור כוסברה
1/3 צרור פטרוזילי
1 שן שום
4 כפות שמן זית
מיץ וקליפה מגוררת מ-1 לימון

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הטחינה, הסודה והמלח לתערובת במרקם חלק.
  2. מרסקים את הכוסברה, הפטרוזיליה, השום, שמן הזית, מיץ וקליפת הלימון בבלנדר או מכתש ועלי לכדי מחית ירוקה וארומטית.
  3. מערבבים את הטחינה עם הפסטו ומגישים לצד פיתה קלויה.

 

  • EN
  • דילוג לתוכן