דגים
טרטר דג על לאבנה טחינה זו ארוחה טעימה, בריאה ומאוזנת שמתאימה לצהריים או ערב לכל מי שאוהב תזונה טובה ולא מובנת מאליה
סינייה דג בתבלינים שמכינים בשיטה נפלאה מהמטבח הערבי להכנת מגוון רחב של מאכלים מתובלים היטב וצלויים בחום גבוה, שהופך את הטחינה לרוטב סמיך ופריך.
מתכון חגיגי ומושקע לדג פורל עסיסי ומאודה עם מוסלין - קציפה עדינה ואוורירית של דגים וטחינה, כמו שמכינים במסעדה. מתכון של רז רהב
אמנם הטרטר מגיע אלינו מצרפת, אבל מי אמר שאי אפשר להכין טרטר ים תיכוני? מאיר קלדרון עם מתכון קיצי לטרטר בקר ובורגול ברוטב טחינה-יוגורט
המאכל האנגלי האהוב שעשה עליה לישראל מקבל טוויסט ים תיכוני, בזכות בלילה של טמפורה וטחינה. מתכון פריך במיוחד של מאיר קלדרון
מנה קלילה וקיצית שפותחת את התיאבון - טרטר דג נא עם חצילים קלויים, ירקות טריים ועשבי תיבול, ברוטב משגע של טחינה ועגבניות. מתכון של מאיר קלדרון
ישראלים אוהבים בורקס ועפים על חריימה. מאיר קלדרון עם מאפה שהוא הברקה שמאחדת את שניהם - בורקס פריך מבצק פילו במילוי דג חריף וטחינה
מנה עיקרית יפהפייה ועדינה, שאי אפשר להישאר אדישים אליה - דג ים צלוי בתנור, בתוספת תרד מוקפץ וטחינה מתובלת בלימון כבוש