שוקו משודרג: שוקו חם עם טחינה גולמית

כשרוצים להתפנק באמת, לא מסתפקים באבקה מוכנה להכנת שוקו. נועה לוי מגישה כוס שוקו חם עם שוקולד אמיתי, חלב שקדים או שיבולת שועל, טחינה גולמית וסילאן, שיחמם לכם את החורף

SHARE

חומרים ל-4 כוסות

4 כוסות חלב שקדים או שיבולת שועל
4 כפות סילאן
100 גרם שוקולד מריר (לפחות 60% מוצקי קקאו), מופרד לקוביות
4 כפות טחינה אל ארז

אופן ההכנה

  1. יוצקים חלב לסיר קטן, מוסיפים סילאן ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים קוביות שוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה.
  2. יוצקים לכוסות, מזלפים טחינה גולמית ומגישים מיד.

מתכון: שוקו חם עם טחינה גולמית וסילאן.