טראפלס שוקולד טחינה

טראפלס שוקולד וטחינה זה קינוח טעים, בריא ופשוט להכנה שימתיק כל ארוחה וישמח כל אדם שיטעם אותו
דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר
כמות סועדים כמות סועדים 8-10
סוג כשרות סוג כשרות פרווה

מרכיבים לתבנית אינגלישקייק

לציפוי

  • 1 אבקת קקאו

הוראות הכנה

  1. מניחים ניילון נצמד בתבנית אינגלישקייק ומשטחים אותו היטב כדי שירפד את כל התבנית.

  2. ממיסים את השוקולד בבאן מרי או במיקרוגל בפולסים. מוסיפים את הטחינה והמלח ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.

  3. יוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים, מניילנים את התבנית ומעבירים למקפיא ל-3 שעות או עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין.

  4. מוציאים את השוקולד הקפוא מהתבנית, חותכים לקוביות בגודל רצוי בעזרת סכין מחוממת, ומעבירים לכלי עם אבקת קקאו (למשל קופסת פלסטיק). סוגרים ומנערים לציפוי מלא מכל הצדדים.

צילום: נמרוד סונדרס