ריבועי שוקולד, טחינה ואגוזים

אל תספרו לאף אחד, אבל בעצם מדובר פה בקינוח הכי בריא (וטעים) שתכינו השנה. רינת צדוק עם ביס מתוק משגע של ריבועי שוקולד, טחינה ואגוזים

SHARE

חומרים ל-20 ריבועי שוקולד

500 גרם (3 כוסות דחוסות) תמרים מגולענים
3 כפות טחינה אל ארז
2 כפות קקאו
1 כפית קליפת לימון מגוררת
קורט קינמון
קורט מלח
1/2 כוס אגוזי פקאן
1/2 כוס שקדים

לציפוי

שומשום מלא ו/או קקאו ו/או קוקוס טחון

אופן ההכנה

  1. מעבירים את כל החומרים מלבד האגוזים והשקדים למיכל של ומעבדים למשחה חלקה.
  2. מוסיפים את אגוזי הפקאן והשקדים ומעבדים בפולסים קצרים, כדי לקצוץ גס את האגוזים.
  3. מרפדים תבנית בגודל 20X20 בנייר אפייה או בניילון נצמד, משטחים בה את התערובת ומעבירים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
  4. מוציאים מהמקרר, חותכים לקוביות ומצפים בשומשום מלא, בקקאו או בקוקוס טחון.