
טראפלס שוקולד טחינה
טראפלס שוקולד וטחינה זה קינוח טעים, בריא ופשוט להכנה שימתיק כל ארוחה וישמח כל אדם שיטעם אותו

צילום: נמרוד סונדרס
חומרים לתבנית אינגלישקייק
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס טחינה קלאסית משומשום אתיופי אל ארז
קורט מלח (לא חובה)
לציפוי
אבקת קקאו
אופן ההכנה
- מניחים ניילון נצמד בתבנית אינגלישקייק ומשטחים אותו היטב כדי שירפד את כל התבנית.
- ממיסים את השוקולד בבאן מרי או במיקרוגל בפולסים. מוסיפים את הטחינה והמלח ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.
- יוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים, מניילנים את התבנית ומעבירים למקפיא ל-3 שעות או עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין.
- מוציאים את השוקולד הקפוא מהתבנית, חותכים לקוביות בגודל רצוי בעזרת סכין מחוממת, ומעבירים לכלי עם אבקת קקאו (למשל קופסת פלסטיק). סוגרים ומנערים לציפוי מלא מכל הצדדים.