טראפלס שוקולד וטחינה

טראפלס שוקולד וטחינה זה קינוח טעים, בריא ופשוט להכנה שימתיק כל ארוחה וישמח כל אדם שיטעם אותו

SHARE

צילום: נמרוד סונדרס

חומרים לתבנית אינגלישקייק

200 גרם שוקולד מריר
1 כוס טחינה קלאסית משומשום אתיופי אל ארז
קורט מלח (לא חובה)

לציפוי

אבקת קקאו

 

אופן ההכנה

  1. מניחים ניילון נצמד בתבנית אינגלישקייק ומשטחים אותו היטב כדי שירפד את כל התבנית.
  2. ממיסים את השוקולד בבאן מרי או במיקרוגל בפולסים. מוסיפים את הטחינה והמלח ומערבבים היטב לתערובת אחידה וחלקה.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית, מיישרים, מניילנים את התבנית ומעבירים למקפיא ל-3 שעות או עד שהתערובת מתייצבת לחלוטין.
  4. מוציאים את השוקולד הקפוא מהתבנית, חותכים לקוביות בגודל רצוי בעזרת סכין מחוממת, ומעבירים לכלי עם אבקת קקאו (למשל קופסת פלסטיק). סוגרים ומנערים לציפוי מלא מכל הצדדים.