לחם טחינה מתכון פשוט – לחם ללא קמח מ-5 מרכיבים בלבד

לחם טחינה זה מתכון שחובה לנסות אם טרם ניסיתם, ובכלל מתכון חובה! לחם טעים ומשביע ללא קמח שמכינים בקלי קלות מ-5 מרכיבים בלבד

דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר, עד שעתיים
סוג כשרות סוג כשרות פרווה

חומרים לתבנית אינגליש קייק

לציפוי

  • 1 זרעי דלעת ושומשום

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  2. מערבבים את כל מרכיבי הלחם בקערה לתערובת אחידה ויחסית דלילה.

  3. יוצקים את הבלילה לתבנית, מפזרים מעל תערובת זרעי דלעת ושומשום ואופים 30-35 דקות להשחמה יפה, או עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש. מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בפנים ל-10 דקות נוספות.

  4. מצננים את הלחם לפני שפורסים.