פופקורן מתוק עם טחינה ומייפל – נשנוש ביתי מושלם

פופקורן מתוק עם טחינה ומייפל זה לא עוד מנת פופקורן שאתם רגילים לקבל בקולנוע. נשנוש ביתי מושלם ומשודרג בטעמים מתוקים נפלאים

דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר
כמות סועדים כמות סועדים 3-4
סוג כשרות סוג כשרות פרווה

צילום: נמרוד סונדרס

מרכיבים:

 2.5 כפות שמן
2 כפות טחינה קלאסית משומשום אתיופי אל ארז
1.5 כפות סירופ מייפל
1 כף חלב / חלב צמחי
1/2 כפית מלח (או לפי הטעם)
1/4 כוס תירס יבש להכנת פופקורן
1 כף שומשום לבן או שחור

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  2. מערבבים בקערית 1 כף שמן, הטחינה, המייפל, החלב והמלח ושומרים בצד.
  3. מחממים את יתרת השמן בסיר עמוק ומכינים פופקורן (עד שהוא מתפצפץ). מעבירים מיד לקערה עמוקה, מוסיפים את תערובת הטחינה ומערבבים היטב לציפוי מלא.
  4. משטחים את הפופקורן המצופה בתבנית, מפזרים שומשום ואופים כ-8 דקות עד שהציפוי מתייבש.
  • EN
  • דילוג לתוכן