פנקייק שיבולת שועל וטחינה

פנקייק שיבולת שועל וטחינה זה מתכון פשוט ונהדר לפנקייקים שמנמנים, טעימים ובריאים שישדרגו לכם ארוחת בוקר

SHARE

צילום: נמרוד סונדרס

חומרים ל-6 פנקייקים

1 ביצה (אפשר להחליף ב-1 בננה מעוכה)
4 כפות טחינה קלאסית משומשום אתיופי אל ארז
3/4 כוס שיבולת שועל דקה
2 כפות סוכר או מייפל
1 כף שמן
1 כוס קמח
1 כוס חלב או חלב צמחי
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית קינמון (לא חובה)
מעט שמן לטיגון

להגשה

טחינה גולמית מלאה מעודנת מבקבוק לחיץ
דבש או מייפל

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הפנקייק לכדי בלילה אחידה ויחסית סמיכה.
  2. מחממים מעט שמן במחבת נונ-סטיק, יוצקים כל פעם חצי כוס מהבלילה על המחבת ומטגנים את הפנקייקים משני הצדדים להזהבה יפה.
  3. מזלפים על הפנקייק את הטחינה מבקבוק לחיץ ומגישים בליווי דבש או מייפל.