חטיפי אנרגיה ביתיים עם טחינה ושיבולת שועל

נשנוש מתוק ומזין שיש בו שיבולת שועל, אגוזי מלך, שוקולד, טחינה וקוקוס. זה בריא וטעים בדיוק כמו שזה נשמע

דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר
כמות סועדים כמות סועדים 8-10
סוג כשרות סוג כשרות פרווה

צילום: נמרוד סונדרס, מתכון וסטיילינג: אורלי פלאי-ברונשטיין

מרכיבים:

2 כוסות שיבולת שועל (עבה או דקה)
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס טחינה מעודנת בבקבוק לחיץ
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס קוקוס
1/3-1/2 כוס מייפל, דבש או סילאן

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית 20 על 20 ס"מ בנייר אפיה.
  2. מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מתחילים בשליש כוס ממתיק (מייפל, דבש או סילאן). טועמים ובודקים אם זה מספיק מתוק. אם לא, אפשר להוסיף.
  3. משטחים את התערובת בתבנית, דוחסים ומהדקים היטב לכדי שכבה אחידה.
  4. אופים 15-20 דקות להשחמה יפה. מצננים וחותכים לקוביות.

 

  • EN
  • דילוג לתוכן