חטיפי אנרגיה ביתיים עם טחינה ושיבולת שועל
נשנוש מתוק ומזין שיש בו שיבולת שועל, אגוזי מלך, שוקולד, טחינה וקוקוס. זה בריא וטעים בדיוק כמו שזה נשמע
צילום: נמרוד סונדרס, מתכון וסטיילינג: אורלי פלאי-ברונשטיין
מרכיבים:
2 כוסות שיבולת שועל (עבה או דקה)
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
1/2 כוס טחינה מעודנת בבקבוק לחיץ
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/2 כוס קוקוס
1/3-1/2 כוס מייפל, דבש או סילאן
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית 20 על 20 ס"מ בנייר אפיה.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים. מתחילים בשליש כוס ממתיק (מייפל, דבש או סילאן). טועמים ובודקים אם זה מספיק מתוק. אם לא, אפשר להוסיף.
- משטחים את התערובת בתבנית, דוחסים ומהדקים היטב לכדי שכבה אחידה.
- אופים 15-20 דקות להשחמה יפה. מצננים וחותכים לקוביות.