מתכון לפרנץ' טוסט מפנק עם טחינה וסילאן

במקום לזרוק חלה ישנה, תכינו ממנה לארוחת בוקר או בראנץ' שבת פרנץ' טוסט מפנק עם טחינה וסילאן - זו תהיה ההתמכרות החדשה שלכם!

דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר
כמות סועדים כמות סועדים 2-3
סוג כשרות סוג כשרות חלבי

צילום: נמרוד סונדרס

מרכיבים:

1/2 כוס חלב / חלב צמחי
1 ביצה
2 כפות טחינה קלאסית משומשום אתיופי אל ארז
2 כפות סוכר / דבש
קורט של כל אחד: קינמון, ג'ינג'ר, אגוז מוסקט (לא חובה)
2 פרוסות חלה / בריוש
מעט שמן לטיגון

להגשה:

אבקת סוכר, טחינה גולמית, פירות

אופן ההכנה:

  1. טורפים בקערה רחבה ויחסית שטוחה את החלב, הביצה, הטחינה, הסוכר או הדבש והתבלינים (לא חובה) לבלילה אחידה.
  2. מחממים במחבת מעט שמן.
  3. טובלים את פרוסות הלחם, אחת אחרי השניה, לכדקה בתוך הבלילה, מנערים קלות ומעבירים למחבת החמה. מטגנים להשחמה יפה משני הצדדים.
  4. מפזרים על הפרנץ' טוסט אבקת סוכר, מזלפים טחינה ומגישים עם פירות חתוכים בצד.

 

  • EN
  • דילוג לתוכן