לחם חביתה משודרג עם טחינה וירקות טריים
לחם חביתה משודרג עם טחינה וירקות טריים זה כריך הכי מפנק וטעים שאפשר להכין לבד בבית בכל רגע נתון

צילום: נמרוד סונדרס
מרכיבים:
2 ביצים
2 כפות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שמן לטיגון
לכריך:
לחמניה חצויה או 2 פרוסות לחם כפרי
טחינה מעודנת בבקבוק לחיץ
עלי חסה
פרוסות עגבניה ומלפפון
אופן ההכנה:
- טורפים בקערה את מרכיבי החביתה, למעט השמן, לתערובת אחידה וטפוחה.
- מחממים היטב מעט שמן במחבת עם ציפוי נונ-סטיק, יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים את החביתה משני הצדדים.
- מזלפים בנדיבות את הטחינה על פרוסת הלחם / לחמניה, מניחים מעל את החביתה והירקות, סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ומגישים מיד.