לחם חביתה משודרג עם טחינה וירקות טריים

לחם חביתה משודרג עם טחינה וירקות טריים זה כריך הכי מפנק וטעים שאפשר להכין לבד בבית בכל רגע נתון

דרגת קושי דרגת קושי קל
זמן הכנה זמן הכנה מהיר
כמות סועדים כמות סועדים 1
סוג כשרות סוג כשרות פרווה

צילום: נמרוד סונדרס

מרכיבים:

2 ביצים
2 כפות מים
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט שמן לטיגון

לכריך:

לחמניה חצויה או 2 פרוסות לחם כפרי
טחינה מעודנת בבקבוק לחיץ
עלי חסה
פרוסות עגבניה ומלפפון

אופן ההכנה:

  1. טורפים בקערה את מרכיבי החביתה, למעט השמן, לתערובת אחידה וטפוחה.
  2. מחממים היטב מעט שמן במחבת עם ציפוי נונ-סטיק, יוצקים את הבלילה למחבת ומטגנים את החביתה משני הצדדים.
  3. מזלפים בנדיבות את הטחינה על פרוסת הלחם / לחמניה, מניחים מעל את החביתה והירקות, סוגרים עם פרוסת הלחם השנייה ומגישים מיד.
  • EN
  • דילוג לתוכן