פילה דניס אפוי
פילה דניס אפוי
2 פילה דניס חתוכים למעוינים
2 כפות טחינה אדומה
1 כף שמן זית
1 כף עלים טריים קצוצים (מה שבא לכם )
מלח ופלפל לפי הטעם.
סלסה –
100 גרם עגבניות שרי תמר קצוצות דק.
מיץ מחצי לימון .
1 שן שום מגורדת .
2 כפות שמן זית
2 כפות עלים קצוצים (מה שבא לכם )
מלח ופלפל לפי הטעם .
מערבבים הכול יחד בקערה.
הכנה
מחממים תנור ל250 מעלות .
מניחים את נתחי הדג בתבנית אפייה עם נייר אפייה מעליה .
מפזרים מעל את עשבי התיבול הקצוצים ,מלח,פלפל וכף שמן זית .
מכניסים לתנור ל8 דקות .
מניחים במרכזה של צלחת הגשה טחינה אדומה .
מוציאים את הדג המוכן ומניחים מעל לטחינה ועל הכול יוצקים את הסלסה.
מגישים מיד.