פילה דניס אפוי

 פילה דניס אפוי

2 פילה דניס חתוכים למעוינים

2 כפות טחינה אדומה

1 כף שמן זית

1 כף עלים טריים קצוצים (מה שבא לכם )

מלח ופלפל לפי הטעם.

סלסה –

100 גרם עגבניות שרי תמר קצוצות דק.

מיץ מחצי לימון .

1 שן שום מגורדת .

2 כפות שמן זית

2 כפות עלים קצוצים (מה שבא לכם )

מלח ופלפל לפי הטעם .

מערבבים הכול יחד בקערה.

הכנה

מחממים תנור ל250 מעלות .

מניחים את נתחי הדג בתבנית אפייה עם נייר אפייה מעליה .

מפזרים מעל את עשבי התיבול הקצוצים ,מלח,פלפל וכף שמן זית .

מכניסים לתנור ל8 דקות .

מניחים במרכזה של צלחת הגשה טחינה אדומה .

מוציאים את הדג המוכן ומניחים מעל לטחינה ועל הכול יוצקים את הסלסה.

מגישים מיד.