הלחם המעולה של רוית שם טוב
  •  בתקופה בה החלטתי לצמצם צריכת פחמימות ולוותר על כל המכיל קמח, הקושי העיקרי היה חסרונו של לחם. על כן חיפשתי תחליפים ואכן מצאתי את לחם הטחינה שהיווה תחליף נפלא ופשוט להכנה. מיותר לומר כי זהו מתכון לאוהבי הטחינה בלבד

 

מרכיבים:
חצי כוס טחינה גולמית (אני משתמשת בטחינה אל ארז)
2 ביצים
כפית אבקת סודה לשתייה
מיץ לימון
מעט חמאה רכה
מלח גס
אפשרות לתוספת- כדורי מוצרלה

הכנה:
בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המרכיבים, עד שמקבלים תערובת עיסתית.
מעבירים את התערובת לתבנית קטנה, מפזרים מעל מלח גס ולתנור ב-180 מעלות ל-30 דקות.
אני מניחה את התבנית בתנור על משטח Fast & Crust שנראה לי מסייע לעליתו של הלחם.

 

 קישור למתכונים נוספים של רוית