המתכון של השף טארק שהואן

 שלום שמי טארק שהואן שף קייטרינג קמיל דוולובייר -
מתכון לעוגה בחושה שמשלבת בין טחינה גולמית ושערות חולה שקולד וניל -
מתכון ל2 עוגות בחושת
מרכיבים :
4 כף טחינה גולמית
1 כף מיץ תפוזים סחוט טרי
לבציק:
650 גרם סוכר חום
7 ביצים מספר 2
400 מייל שמן סויה
1.5 כוס מיץ תפוזים
600 גרם קמח לבן מנופה
3 כפיות אבקת אפיה
350 גרם טחינה גולמית שומשום מלא
100 גרם שערות חלווה שקולד וניל
2 כף שומשום קלוי
אופן הכנה:
מערבבים את הקמח עם האבקת אפיה מקצפים ביצים עם תפוזים סוכר ומסכים שאר המרכיבים לתערובת חוץ מהשמן -
אחרי שהתערובת אחידה מסופים את השמן בכמות קטניות עד קבלת בלילה אחידה -
מרחים תבנית אנגליש קיק בטחינה וקצת מיץ תפוזים
מעברים את התערובת לחצי תבנית ואופים 35 דקות על 175 מעלות .
אפשר להשיג מעל בשעות חלווה וקצת קליפות תפוז
בתאבון