סלט עדשים בליווי פלפלים קלויים

החומרים
2 כוסות עדשים מבושלות (בדרגת עשייה אל דנטה-פריך במקצת)
2 פלפלים אדומים קלויים בתנור ומקולפים וחתוכים לקוביות
1 כוס עליי כוסברה שלמים
1 בצל סגול חתוך לקוביות
1 פלפל צ'לי נקי מגרעינים וקצוץ
מיץ מלימון טרי
מלח גס, פלפל גרוס
1/4 כוס שמן זית איכותי
3 כפות טחינת שומשום מלא/רגיל
גביע יוגורט עיזים
בצל ירוק מסולסל (לקישוט)
אופן ההכנה
בקערה נערבב את העדשים ,פלפלים,עשבי התיבול,והבצל הקצוץ,נתבל במלח פלפל נוסיף את מיץ הלימון ונעטוף בניילון נצמד,לאחר כחצי שעה נעביר לקערת הגשה תוך כדיי שאנו מרימים את העדשים בכף מחוררת כך שכל הנוזלים ישארו בצד, נזלף מעל העדשים טחינה גולמית אלארז (בעזרת בקבוק לחיץ-לאורך ולרוחב-ואותה פעולה עם היוגורט) נטפטף מעט שמן זית נוסיף כמה גרגרי מלח גס ונעטר בבצל ירוק מסולסל.